Fossielenerf 160, Heerlen

€109.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een gunstige woonlocatie direct aan een doorgaande weg gelegen tussenwoning met berging en tuin.

Het betreft een degelijk gebouwde tussenwoning. De woning is aan de achterzijde gelegen aan een groenvoorziening (gazon) met een gemeenschappelijk pad naar achteringang met poort en berging. De woning is gelegen in de wijk “Rennemig”, met school voor basisonderwijs en een nieuw winkelcentrum met voldoende winkelaanbod op loopafstand. Gunstig gelegen t.o.v aansluiting op autowegen. Het dak, de muren en vloeren zijn geïsoleerd. Ruim voldoende parkeerplaatsen aan de voorzijde van de woning.

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met meterkast en toilet met duo-bloc en fonteintje, trap naar verdieping. Woonkamer ( 5.90 x 5.17/4.07 m) met laminaatvloer en half-open keuken ( 2.39 x 2.00 m) met een eenvoudig keukenblok met afzuigkap. Via deur woonkamer is de mooie besloten tuin met buitenberging en achteringang te bereiken.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.12 x 2.87 m, 3.80 x 2.91 m en 2.94 x 2.21 m) en de volledig betegelde badkamer ( 2.61 x 2.20 m) met ligbad/douche, 2e toilet (duo=bloc) en wastafel met spiegel. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine.

Te bereiken via vlizotrap op overloop. Zeer ruime bergzolder met nagenoeg over de volle oppervlakte een hoogte van 2,38. Het realiseren van een vaste trap met een vierde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden. Hier is tevens de opstelling van de huur cv ( Intergas hr ketel bwj 2013) en de mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 83 m2
Inhoud woning: 356 m3
Perceel: 157 m2
Bouwjaar: 1983

Locatie

6413 MC Heerlen, Holland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!