Egelantierstraat 11, Heerlen

€139.000K.K. · Woonhuis · Verkocht onder voorbehoud

Beschrijving

In Heerlen gelegen ruime hoekwoning uit ca. 1957 met basis-school en winkelvoorzieningen op loopafstand.

Woning is gelegen in een straat met gevarieerde bebouwing. Moet van binnen gemoderniseerd worden.
Gunstig gelegen t.o.v. de aansluiting op de diverse uitvalswegen.

Contact opnemen

Indeling

Het pand is volledig onderkelderd en heeft een hoogte van 1,97m. De oppervlakte is 42 m2 en is zo wel via deur/trap keuken als ook via trap buiten te bereiken. Het souterrain is verdeeld in 3 ruimtes en tevens is hier de aansluiting van de wasmachine.

Voortuin met bordes naar entree/voordeur.
Entree / hal met meterkast, trap naar verdieping en toilet met duo-bloc en fonteintje.
Woonkamer ( 6.54 x 3.97/3.51 m) met veel lichtinval via groot raam zij - en achtergevel. De separate keuken ( 3.83 x 2.74/2.27 m) is voorzien van een eenvoudig keukenblok met de volgende apparatuur, 4 pits gas kookplaat en afzuigkap. Deur naar souterrain. Via buitendeur keuken is het terras en tuin met achteringang te bereiken en deze bied diverse mogelijkheden voor een aanbouw van woonruimte of garage.

Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers ( 3.99 x 3.16 , 3.98 x 2.66 en 2.28 x 2.22 m ). Alle slaapkamers zijn voorzien van een muurkast. De grootste slaapkamer heeft een frans balkon. De badkamer ( 2.26 x 1.41 m) is voorzien van een douche, hangcloset en badkamermeubel met wasbak. Op de overloop is luik met vlizotrap naar de vliering met de opstelling van de cv. Gezien de nokhoogte van 2. 58 m bied deze nog mogelijkheden voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Bouwjaar: 1957
perceel opp.: 217 m²
Inhoud woning: 426 m³
Woonopp.: 83 m²
Overige inpandige ruimte : 42 m²
Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De woning heeft deels elektrisch rolluiken.
CV ketel Nefit huur (Bwj 2015) .

Locatie

6413 SG Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!