Dillegaard 46, Heerlen

€114.900k.k. · Appartement · Verkocht
Verkocht

Beschrijving

Ruim appartement met garage gelegen op de onderste verdieping aan de Dillegaard in de mooie wijk Douve Weien.

De woning is gelegen aan de rustige zijde van het complex aan een groenvoorziening. De zeer ruime garage is gelegen aan de achterzijde van het complex. De hoofdingang van het complex is geschikt voor toegang met rolstoel of andere mobiele voorzieningen. Het terras bied privacy, maar toch ook contact met de buitenwereld. Het appartement is geheel voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde van het complex. Gunstig gelegen t.o.v uitvalswegen en het ziekenhuis van Heerlen.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Gemeenschappelijke entree met bellen tableau, brievenbussen, intercom en lift installatie.
Berging ( 2.50 x 2.38m) direct naast hoofdingang

Garage:
Gelegen aan de achterzijde van het complex (7.90 x 2.56m).

Appartement:
Hal met corridor naar appartement. Meterkast en cv ruimte zijn in afsluitbare berging naast de voordeur op de gang gelegen. Entree/hal met toilet met duo-bloc en fonteintje, badkamer (2.05 x 1.90m) met bad en wastafel met spiegel, twee slaapkamers ( 4.46 x 3.03 en 4.46 x 2.11m) en binnen berging (2.12 x 1.43m) met aansluitingen voor witgoed. Mooie woonkamer (6.30 x 5.20/3.00m) met toegang tot balkon (4.90 x 1.30m). De half open keuken (2.20 x 2.19m) is voorzien van een witte hoekopstelling met de volgende apparatuur; 4 pits gascomfort, afzuigkap, combi-oven magnetron, vaatwasser en koelkast. De woonkamer is voorzien van een prachtige warme volhouden vloer. De overige ruimtes, met uitzondering van toilet en badkamer, zijn voorzien van een lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1983
Woonoppervlakte : 80 m2
Balkon : 6 m2
Berging : 7 m2

Rondom kunststofkozijnen met dubbele beglazing.
CV ketel: Buderus.
Maandelijkse bijdrage V.v.E. bedraagt ca. € 130,00 per maand.

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming.
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Locatie

6417 HH Heerlen, Holland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!