Dillegaard 1, Heerlen

€104.500k.k. · Appartement · Verkocht
Verkocht

Beschrijving

Ruim appartement gelegen op de onderste verdieping aan de Dillegaard in de mooie wijk Douve Weien.

De woning is gelegen aan een groenvoorziening en heeft uitzicht op gazon met bomen en de eekhoorns die hier vertoeven. De hoofdingang van het complex is geschikt voor toegang met rolstoel of andere mobiele voorzieningen. Ook is op zeer korte afstand van de voordeur een zij-ingang met hellingbaan beschikbaar. Het terras bied privacy, maar toch ook contact met de buitenwereld. Het appartement is gedeeltelijk voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde van het complex. Gunstig gelegen t.o.v uitvalswegen en het ziekenhuis van Heerlen.

Contact opnemen

Indeling

Privé berging (4.22 x 1.62m).

Gemeenschappelijke entree met bellen tableau, brievenbussen, intercom en lift installatie.

Hal met corridor naar appartement. Meterkast en cv ruimte zijn in afsluitbare berging naast de voordeur op de gang gelegen. Entree/hal met toilet met duo-bloc en fonteintje, badkamer (2.05 x 1.90m) met bad en wastafel met spiegel, twee slaapkamers ( 4.46 x 3.03 en 4.46 x 2.11m) en berging (2.12 x 1.43m) met aansluitingen voor witgoed. Mooie woonkamer (6.30 x 5.20/3.00m) met toegang tot balkon (4.90 x 1.30m). De half open keuken (2.20 x 2.19m) is voorzien van een moderne hoekopstelling met losse voorraadkast met de volgende apparatuur; 5 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Het volledige appartement met uitzondering van toilet en badkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1983
Woonoppervlakte : 80 m2
Balkon : 6 m2
Berging : 7 m2

Slaapkamers kunststofkozijnen met dubbele beglazing.
CV ketel: Agpo Ferroli VR combi bwj ca. 2001.
Maandelijkse bijdrage V.v.E. bedraagt € 130,00 per maand.

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor

Locatie

6417 HG Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!