De Thun 73, Heerlen

€179.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

In het mooie dorp Welten gelegen tussenwoning met inpandige garage. Woning is volledig gerenoveerd en deels gemoderniseerd. Woning is instap klaar.

De woning heeft een verrassend ruime indeling . De voor-en achterzijde van de woning is in 2014 voorzien van een kunststof gevelbekleding met kunststof kozijnen en deuren met dubbele beglazing. Toilet, keuken, woonkamer en slaapkamers zijn vernieuwd. Woonkamer heeft een mooie white wash parketvloer.

De woning is gelegen in de wijk Welten aan de rand van Heerlen, met een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie wandel- en natuurgebieden.

 

 

 

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87 m) met elektrisch bedienbare sectionaal poort. Separate berging/voorraadkast met de opstelling van de cv (Remeha Avanta 2008 eigendom) en de mogelijkheid om hier het witgoed aan te sluiten. Deur naar toilet met duo-bloc en fonteintje. Tuin/slaap/hobbykamer (4.34 x 3.05 m) met wasbak, spiegel en deur naar het terras en tuin. Mogelijkheid om achter-ingang te realiseren.

Zonnige woonkamer (7.55 x 4.34 m) met parketvloer. Separate eetkeuken ( 4.34 x 3.05 m) met hoogglans witte keuken in hoekopstelling en separate apparaten kast met de volgende Siemens apparatuur, 5 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap, koel- en vrieskast, vaatwasser met neonverlichting en granieten blad. De keukenvloer is voorzien van een grindvloer.

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 5.30 x 2.10 en 4.15 x 2.17 m).
Badkamer (2.18 x 2.36 m) met ligbad/douche, 2e toilet (duo-bloc) en wastafel met spiegel.

Woning is van binnen en buiten gerenoveerd en deels gemoderniseerd.
Nieuwe voor-en achtergevel inclusief nieuwe kozijnen en deuren
Bouwjaar: 1976
Woonoppervlak: 144 m2
Inhoud: 379 m3
Perceel: 140 m2

Locatie

6419 XE Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!