De Thun 42, Heerlen

€189.000k.k. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Aan een woonerf in het in het mooie dorp Welten gelegen tussenwoning met inpandige garage. Woning is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Woning is instap klaar.

De woning heeft een verrassend ruime indeling en is volledig gemoderniseerd met gebruik te maken van de beste materialen. Zo zijn zo wel de voorzijde als ook de achterzijde van de woning voorzien van aluminium puien met dubbele beglazing, is het dak vernieuwd, nieuwe keuken, badkamer en toilet en is de gehele woning voorzien van een white wash eikenhoutenvloer.

De woning is gelegen in de wijk Welten aan de rand van Heerlen, met een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie wandel- en natuurgebieden.

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met houtenvloer. Ruime slaapkamer annex hobby kamer (4.02 x 2.20m). Deur naar zeer ruime inpandige garage (8.50 x 2.86m) met verwarming en aansluiting voor witgoed. Meterkast en trap naar verdieping.

Hal met toilet met hangcloset en inbouwkast met de opstelling van de cv. Woonkamer (4.03 x 5.25, 1.35 x 2.86m) met mooie houten vloer en half-open keuken (2.86 x 2.60m) met een moderne keukenopstelling voorzien van 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven magnetron. Woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft directe toegang tot het ruime terras en de prachtige tuin, welke is gelegen op het zelfde niveau als de 1ste verdieping (de woonverdieping).

Overloop met toegang tot de drie ruime slaapkamers (5.22 x 2.85, 4.20 x 2.20 en 3.13 x 2.85m).
Badkamer (2.20 x 2.02m) met inloopdouche, badkamermeubel met wasbak, spiegel en verlichting. Tevens is hier het 2e toilet (hangcloset)

Bijzonderheden:
Bouwjaar: ca. 1976
Woon opp: 133 m2
Inhoud woning: 386 m3
Perceel opp: 135 m2

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming.
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Locatie

De Thun 42, Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!