De Thun 39, Heerlen

€139.000k.k. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie tussenwoning met inpandige garage gelegen in de gewilde wijk “Welten”.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en is onlangs geheel opnieuw geverfd. De tuin met achteringang en gelegen aan een groenvoorziening biedt veel privacy en heeft een prachtig “groen” aanzicht.
Welten beschikt over een eigen winkelcentrum, basis- en voortgezet – onderwijs op loopafstand. In de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, uitvalswegen en het ziekenhuis.

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87m). Via tweede hal toegang tot berging met witgoedaansluitingen en Cv installatie (AWB HR combiketel huur). Toilet met duo-bloc en fonteintje. Slaap/hobbykamer (4.34 x 3.05m).

Zonnige woonkamer (7.55 x 4.34m) en een separate eetkeuken ( 4.34 x 3.05m) met rechte opstelling kasten en de volgende apparatuur: 4 pits gascomfort met oven en afzuigkap. Via deur keuken toegang tot de op het zuiden gelegen tuin met terras. De tuin heeft een achteringang en is gelegen aan een groenvoorziening.

Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 5.30 x 2.10 en 4.15 x 2.17m).
Badkamer (2.18 x 2.36m) met bad/douche, wasbak en spiegel en 2e toilet.

Bijzonderheden:

Woning is van binnen en buiten in 2015 opnieuw geverfd.
Keuken en sanitair moeten vervangen worden.
De hele woning is voorzien van dubbele beglazing met grotendeels kunststofkozijnen.
Dak is vernieuwd. Lichtkoepel vernieuwd in 2010.

Bouwjaar: 1976
Woon opp: 148 m2
Inhoud: 379 m3
Perceel opp: 121m2

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming.
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Locatie

De Thun 39, Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!