De Thun 21, Heerlen

€179.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

In het mooie dorp Welten gelegen tussenwoning met inpandige garage. Woning is deels gerenoveerd en gemoderniseerd.

De woning heeft een verrassend ruime indeling . De voor-en achterzijde van de woning is voorzien van kunststof kozijnen en deuren met dubbele beglazing. De keuken heeft een schuifpui naar het terras. Toilet, badkamer, meterkast, zijn vernieuwd. De woonverdieping heeft een mooie eiken parketvloer.

De woning is gelegen in de wijk Welten aan de rand van Heerlen, met een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie wandel- en natuurgebieden.

 

 

 

 

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87 m) met elektrisch bedienbare sectionaal poort. Separate berging/voorraadkast met de opstelling van de cv en de witgoed aansluiting. Toilet met duo-bloc en fonteintje. Slaap/hobbykamer (4.34 x 3.05 m) met wasbak en spiegel.

Zonnige woonkamer (7.55 x 4.34 m) met open eetkeuken ( 4.34 x 3.05 m) met keuken in hoekopstelling met de volgende apparatuur, 4 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap, combi-oven magnetron, vaatwasser en koelkast. Via schuifpui over de volle breedte van de keuken toegang tot de op het zuiden gelegen tuin met houten terras. Achter in de tuin is nog een overdekt terras met zitgedeelte en berging. De tuin heeft een achteringang en is gelegen aan een groenvoorziening.

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 5.30 x 2.10 en 4.15 x 2.17 m).
Badkamer (2.18 x 2.36 m) met ligbad/douche, 2e toilet (duo-bloc) en dubbele wastafels met spiegel en verlichting

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1976
Woonoppervlak: 144 m2
Inhoud: 379 m3
Perceel: 145 m2

Locatie

6419 XL Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!