De Thun 117, Heerlen

€239.500K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

In het mooie dorp Welten gelegen tussenwoning met inpandige garage.

De woning heeft een verrassend ruime indeling . De woning is gelegen in een mooie straat met aan de overzijde uitzicht op de authentieke mijnwerkers woningen. Aan de achterzijde is een kleine speeltuin en groenvoorziening, welke via poortje achterzijde woning direct is te bereiken.

De woning is gelegen in de wijk Welten aan de rand van Heerlen, met een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie wandel- en natuurgebieden.

 

 

 

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87 m) met elektrische sectionaal deur. Separate berging/voorraadkast met de opstelling van de cv en de opstelling van de wasmachine en droger. Via tweede hal toegang tot het toilet met hangcloset en fonteintje. Slaap/hobbykamer (4.34 x 3.05 m) met deur naar terras en tuin met achter-ingang.

Ruime woonkamer (7.55 x 4.34 m) en een separate eetkeuken ( 4.34 x 3.05 m) met keuken in hoekopstelling met de volgende apparatuur, 5 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap. Via trap woonkamer toegang tot de 2e verdieping.

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 5.30 x 2.10 en 4.15 x 2.17 m).
Badkamer (2.18 x 2.36 m) met ligbad/douche, 2e toilet (hangcloset) en wastafel met spiegel en verlichting..

Bijzonderheden:
Woning is aan voor- en achterzijde voorzien van nieuwe gevelbekleding.
Deels kunststof kozijnen met HR ++ beglazing en deels houten kozijnen met dubbelglas.

Bouwjaar: 1975
Woonoppervlak: 144 m2
Inhoud: 379 m3
Perceel: 144 m2

Locatie

6419 XG Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!