De Thun 11, Heerlen

€189.500K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

In het mooie dorp Welten gelegen tussenwoning met inpandige garage. Woning is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Woning is instap klaar.

De woning heeft een verrassend ruime indeling en is volledig gemoderniseerd met gebruik te maken van luxe materialen. De achterzijde van de woning is voorzien van een kunststof gevelbekleding met kunststof kozijnen en deuren met dubbele beglazing. De voorzijde van de woning heeft een houten gevelafwerking met kozijnen en deuren met dubbele beglazing. De woonverdieping en slaapverdieping is door een binnenhuisarchitect ontworpen en gerealiseerd. Er is een nieuwe design keuken (Poggenpohl) met kookeiland geplaatst, mooie eiken houten vloeren met een zeer ruime gashaard en de slaapverdieping is opnieuw ingedeeld en heeft nu een master-bedroom met badkamer ensuite, voorzien van alle luxe en een tweede slaapkamer met zicht op de groene achterzijde.

De woning is gelegen in de wijk Welten aan de rand van Heerlen, met een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie wandel- en natuurgebieden.

Contact opnemen

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87 m). Via tweede hal toegang tot berging met witgoed aansluitingen en cv installatie ( Vaillant VR combiketel). Toilet met duo-bloc. Slaap/hobbykamer (4.34 x 3.05 m).

1e Verdieping:
Zonnige woonkamer (7.63 x 4.34 m) met open keuken ( 4.34 x 3.04 m) met design keuken met separate apparatenkast met combi-oven magnetron, koelkast, inbouw espresso apparaat en diverse voorraadkasten. Zeer ruim kookeiland met composiet werkblad, vaatwasser. rvs spoelbak, 4 pits gas-comfort, afzuigkap en plek voor vier eetplaatsen. Via deur keuken toegang tot de op het zuiden gelegen tuin met overdekt terras. De tuin heeft een achteringang en is gelegen aan een groenvoorziening. De tuin is in 2012 volledig opnieuw aangelegd en onderhoudsarm.

2e Verdieping:
Overloop met toegang tot de 2 ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 4.35 x 3.97 m).
Badkamer (3.39 x 2.30 m) met separate inloop-douche, 2e toilet (hangcloset). ligbad, design radiator en badkamermeubel met dubbele wasbak, spiegel en verlichting.

Bijzonderheden:
Woning is van binnen en buiten gerenoveerd en gemoderniseerd.
Bouwjaar: 1976
Woonoppervlak: 138 m2
Inhoud: 379 m3
Perceel: 142 m2

Locatie

6419 XL Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!