De Kommert 9 Heerlen

€395.000K.K. · Woonhuis · Verkocht onder voorbehoud

Beschrijving

Op een mooie locatie aan de rand van Welten is deze mooie op een hoek gelegen instapklare geschakelde bungalow met garage gelegen.

De wijk Welten aan de rand van Heerlen heeft een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs zijn op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie wandel- en natuurgebieden.

 

Contact opnemen

Indeling

Overdekte entree met voordeur naar hal ( 2.63 x 2.56m ) met garderobe, meterkast en toilet met duo-bloc en fonteintje. Deur naar mooie lichte woonkamer ( 5,84 x 6.15/4.53m) met gas open haard en eetkamer/keuken ( 4.66 x 3.62m) met toegang tot serre 9 3.62 x 3.86m) met schuifpui naar de patio tuin met buiten berging. De open design keuken is voorzien van de volgende apparatuur, 4 pits elektrische kookplaat.elektrische oven in verlaagde rvs unit, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en verlaagde rvs spoelunit.
Deur keuken naar bijkeuken ( 2.43 x 1.93m) met de opstelling van de cv en het witgoed.
Deur eetkamer naar hal/gang van slaapvleugel met de drie ruime slaapkamers ( 3.41 x 3.00, 4.53 x 3.40 en 4.57 x 3.42m), waarvan de laatste met toegang tot de patio tuin.
De vernieuwde badkamer ( 2.51 x 2.41m) is voorzien van vloerverwarming, design radiator, inloopdouche, badkamer meubel met wasbak, spiegel en verlichting en een modern elektrisch hangcloset met spoel en wc bril verwarming.
De patio tuin is toegankelijk via poort zijkant en heeft een buitenberging.
De garage ( 5.69 x 2,87m) met stalen poort is op korte afstand van de bungalow gelegen.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1976
Woonoppervlakte: 145 m2
Perceel oppervlakte: 380 m2
Inhoud woning: 474 m3
Oppervlakte garage: 16 m2
De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en deuren met dubbele beglazing
De woning is grotendeels voorzien van elektrische screens en zonwering.
CV ketel ATAG HR combiketel, bwjr 2022, is eigendom

Locatie

6419 GA Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!