De Kommert 46, Heerlen

€179.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie instapklare tussenwoning met inpandige garage gelegen in de gewilde wijk “Welten”.

De woning is voorzien van houten kozijnen met HR++ beglazing. Het schilderwerk is in 2015 vernieuwd. De tuin is volledig opnieuw aangelegd en onderhoudsvrij.
Welten beschikt over een eigen winkelcentrum, basis- en voortgezet – onderwijs op loopafstand. In de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, uitvalswegen en het ziekenhuis.

Pand is instap klaar.

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met nieuwe laminaatvloer. Meterkast en deur naar inpandige garage ( 6.30 x 2.49 m) met aansluitingen voor witgoed. Tussenhal met trap naar verdieping. Kleine tussenhal met toilet met duo-bloc en fonteintje, bergkast en twee slaap/werkkamers ( 4.26 x 2.15 en 4.26 x 2.13 m) met toegang tot terras/tuin.

Ruime woon/eetkamer met open keuken (6.35 x 4.34 en 6.07 x 4.34 m) voorzien van een mooie laminaat vloer. De keuken is in 2018 vernieuwd en heeft een apothekerskast, 4 pits keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap en vaatwasser.Separate koel-vrieskast.. Mogelijkheid om de twee losse kasten in een andere opstelling te plaatsen. Ruime bergkast( met mogelijkheid voor het plaatsen van een diepvries of extra koelkast). Trap naar 2e verdieping.

Overloop met dichte glaswand en toegang tot de 2 zeer ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 4.34 x 3.01 m) en de badkamer ( 2.27 x 1.78 m) met ligbad/douche, 2e toilet (duo-bloc), badkamer meubel met wasbak, spiegel en verlichting en de opstelling van de wasmachine en droger. Tevens is op de overloop de deur naar de technische ruimte met de opstelling van de cv.

Bouwjaar: 1975
Woon opp: 130 m
Garage: 16 m2
Inhoud: 480 m3
Perceel opp: 142m2

Locatie

6419 GD Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!