De Hoof 12, Heerlen

€325.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie locaties in een geliefde wijk aan de rand van het centrum van Welten, is deze vrijstaande woning met carport gelegen.

De wijk Welten aan de rand van Heerlen heeft een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs zijn op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie wandel- en natuurgebieden.

 

 

Contact opnemen

Indeling

Kelderruimte welke verdeelt is over twee ruimtes ( 3.83 x 3.21 en 3.83 x 3.125 m) met de opstelling van wasmachine en droger. Kelderruimte geeft ook toegang via luik naar de kruipruimte.

Entree met voordeur naar grote hal met vide. In de hal zijn gelegen de meterkast, toilet met hangcloset en fonteintje en een extra ruime bergkast. Trap naar 1e verdieping en naar kelderruimte.
De ruime L- vormige woonkamer ( 7.45 x 4.50 / 3.78 x 3.00 m) heeft een niveau verschil en een mooie open haard. Schuifpui geeft toegang tot overdekt terras en tuin. De half open keuken (3.85 x 3.90m) met eenvoudig keukenblok, geeft voldoende ruimte om een moderne keuken met kookeiland te realiseren. Zo wel keuken als woonkamer hebben zicht op de achter- en zij tuin. Via de tuin is de achter ingang van de naast de woning gelegen garage/carport ( 9.42 x 2.80m) bereikbaar.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.49 x 3.67, 4,50 x 3.03, 3.83 x 2.80), waarvan allen zijn voorzien van een of meerdere muurkast. De badkamer ( 2.80 x 1.97 m) is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en 2e toilet (duo-bloc) en bidet.

Te bereiken via luik met vlizotrap op overloop. Ruime bergzolder met twee zijramen en een nok hoogte van 3.12 m.
Hier is de opstelling van de cv en badgeiser.

Bouwjaar: 1975
Woonoppervlakte: 127 m2
Overige inpandig ruimte: 24 m2
Garage/carport: 26 m2
Perceel oppervlakte: 452 m2
Inhoud woning: 553 m3

Locatie

6419 EK Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!