Cortenbacherdreef 31, Voerendaal

· Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een van de mooiste locaties in Voerendaal gelegen vrijstaande woning met inpandige garage. De woning is zo wel van binnen als van buiten uitstekend onderhouden.

De woning ligt in een mooie rustige wijk met een afwisselende bebouwing, op een ruim perceel met rondom een prachtig aangelegde en goed onderhouden tuin en een panoramisch uitzicht over de aangrenzende weilanden en bosrand. De woning is gelegen op een ruim hoekperceel en biedt optimale privacy. Van binnen is de woning enigszins gedateerd

Contact opnemen

Indeling

Overdekte entree/hal met trap met vide, meterkast en toilet. Deur naar ruime inpandige garage ( 6.25 x 3.53m) met elektrische sectionaalpoort. Tevens bevinden zich op de begane grond nog een kantoorruimte ( 3.52 x 2.21m) en een ruime slaapkamer ( 4.55 x 3.15m) met wastafel en tuincontact.
De mooie ruime lichte woonkamer ( 9.07 x 5.07/3.66m) biedt gezien de locatie van het object een prachtig uitzicht over de omringende percelen. De keuken ( 4.39 x 2.97m) is voorzien van een Bruijnzeel keukenopstelling met dubbele spoelbak en afzuigkap en een losse vier pits gascomfort en koelkast. Via deur keuken en woonkamer heeft men toegang tot het terras en rondom gelegen tuin en de naast de woning gelegen berging ( 4.46 x 2.90m). De berging is ook via deur voorzijde van de woning te bereiken.

Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamer:
Slaapkamer 1: 5.06 x 5.08/3.66.
Slaapkamer 2: 3.51 x 2.89m.
Slaapkamer 3: 3.51 x 2.49m.
Betegelde badkamer ( 2.98 x 2.44m) voorzien van bad/douche, toilet en twee vaste wastafels.
Tevens bevindt zich op deze verdieping de aparte technische ruimte met de CV opstelling.
Een luik op de overloop geeft toegang tot de vliering.

De woning is voorzien van grotendeels hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
CV installatie HR combi (AWB bwj ca 2007) gehuurd.
Dak en muren zijn geïsoleerd.

Perceeloppervlakte: 722 m2
Woonoppervlakte: 139 m2 (excl. garage 22m2)
Inhoud woning: 758 m3
Bouwjaar: 1975

Locatie

6367 GG Voerendaal, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!