Cambriumstraat 3, Heerlen

€127.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een rustige woonlocatie gelegen woning met aanbouw en inpandige garage en tuin.

Het betreft een degelijk gebouwd en goed onderhouden geschakelde woning met aanbouw en inpandige garage in de wijk “Zeswegen”, met school voor basisonderwijs en een winkelcentrum op loopafstand. Gunstig gelegen t.o.v aansluiting op autowegen. De woning heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing en deels rolluiken.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Entree/hal met tegelvloer, meterkast en toilet met hangcloset. Ruime woonkamer ( 6.56 x 5.17 m) met tegelvloer en ruime aanbouw eetkeuken (4.86 x 3.66 m) met dubbele tuindeuren naar terras en tuin. De keuken is voorzien van de volgend apparatuur, 4 pits gas kookplaat, combi oven magnetron, afzuigkap en koelkast. Deur gang geeft toegang tot de ruime inpandige garage. Via deur keuken is de besloten tuin met separaat gelegen overdekte terras te bereiken. Tevens is hier de achteringang van het perceel.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.50 x 2.81 m, 4.50 x 2.30 m en 2.81 x 2.80 m) en de volledig betegelde badkamer ( 2.793 x 2.00 m) met douche, 2e toilet (hangcloset) en badkamermeubel met wastafel, spiegel en verlichting. Vaste trap naar 2e verdieping

Te bereiken via vaste trap, ruime 4e slaap/werkkamer (4.90 x 5.50 m), bergruimte en de technische ruimte met de opstelling van de CV ( AWB HR ketel).

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 131 m2
Inhoud woning: 414m3
Perceel: 182 m2
Bouwjaar: 1984
Kunststof kozijnen met HR ++ glas

Locatie

6412DK

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!