Caldenbornstraat 14, Voerendaal

€195.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooi gelegen 2-onder-1-kap woning met aanbouw en garage.

De woning is gelegen in een geliefde wijk van Voerendaal en biedt voldoende mogelijkheden om uw woonwensen in te vullen. De buitenzijde voldoet aan de huidige wooneisen. Alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Van binnen moet de woning gemoderniseerd worden.
Voerendaal beschikt over een nieuw winkelcentrum en is gunstig gelegen ten opzichte van de aansluiting op de autowegen. Basisschool is op loopafstand en scholen voor voortgezet-onderwijs in de directe nabijheid.

Contact opnemen

Indeling

Te bereiken via deur hal. Kelderruimte ( 3.55 x 2.40m) met de opstelling van de cv ( Nefit-pus, bwj 1993)

Voortuin met pad naar voordeur. Entree/ hal met meterkast , toilet met duo-bloc en fonteintje en trap naar verdieping.
Ruime woonkamer ( 6.59 x 3.62 en 2.97 x 4.00 m). Separate keuken ( 2.58 xx 2.52 m) met eenvoudig keukenblok. Deur naar bijkeuken met deur naar terras en tuin en de naast de woning gelegen vrijstaande garage met ruime oprit.

Overloop meet toegang tot de drie slaapkamers ( 3.64 x 3.57, 3.64 x 2. 63 en 2.58 x 2.53 m). Badkamer ( 2.02 x 1.31m) met douche en wastafel met spiegel.

Bouwjaar: 1961
Perceel: 249 m2
Inhoud: 336 m3
Woonopp: 101 m2
Garage: 18 m2

Locatie

6367 CN

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!