Bleijerheiderstraat 25, Kerkrade

€185.000k.k. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie locatie gelegen tussenwoning met vrij uitzicht voorzijde.

Het betreft een ruime eengezinswoning gelegen aan een straat met winkelvoorzieningen. De woning beschikt over een mooie besloten stadstuin met overkapping. De woning is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en voorzien van airco’s in de woonkamer en slaapkamers. De woning heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rondom rolluiken. De wijk beschikt over een eigen winkelcentrum en school voor basisonderwijs. Gunstig gelegen t.o.v. aansluiting op de nieuwe buitenring.

Contact opnemen

Indeling

Kelderruimte te bereiken via deur/trap hal.

Entree/hal met meterkast, zeer mooie tegelvloer en toilet met hangcloset. Ruime woonkamer ( 7,12 x 3.27 m) met laminaatvloer. Separate eetkeuken ( 5.14 x 3.46 m) met dubbele tuindeuren naar overdekt terras en tuin. De keuken in hoekopstelling is voorzien van de volgend apparatuur, 5 pits gas kookplaat, elektrische oven, afzuigkap en koelkast. Deur keuken naar bijkeuken ( 2.75 x 2.07 m) met de opstelling van witgoed en vaatwasser

Overloop met toegang tot de twee slaapkamers ( 3.71 x 3.27 en 3.74 x 2.95 m) en de volledig betegelde badkamer ( 3.67 x 2.13 m) met ligbad, douche, 2e toilet (hangcloset) en badkamermeubel met dubbele wastafel, kranen, spiegel en verlichting. Vaste trap naar 2e verdieping.

Te bereiken via vaste trap overloop met toegang tot de vierde slaapkamer ( 5.82 x 3.10 m) met dakkapel en de zolderberging met de opstelling van de cv ( Nefit Excellent HR combi 2000).

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 129 m2
Inhoud woning: 454 m3
Perceel: 115 m2
Bouwjaar: 1930
Kunststof kozijnen met HR beglazing.
Rondom rolluiken

Locatie

6462 AC

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!