Bergseweg 25, Voerendaal

€359.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een van de mooiere locaties aan de rand van Voerendaal is deze vrijstaande bungalow gelegen, op een zeer ruim perceel met panoramisch vrij uitzicht. Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen richting omliggende steden met hun voorzieningen.

Winkelcentrum en basisonderwijs zijn in Voerendaal aanwezig. Op korte fietsafstand is er een aanbod van voortgezet- en HBO onderwijs in Welten/Heerlen.

 

Contact opnemen

Indeling

Inpandige garage (6.44 x 5.95/3.46 m) met elektrische sectionaal poort. Hier is tevens de meterkast. Bergruimte en toilet met duo-bloc. Via deur/trap achterzijde is het souterrain verbonden met de tuin op de begane grond.
Deur garage naar verdeelhal welke toegang geeft tot provisieruimte (4.11 x 2. 88 m) met trap naar woonverdieping, een extra werkkamer (4.33 x 2.88 m) en diverse bergruimte en de CV ruimte (2.88 x 1.60m) met aangrenzend kleine wijnkelder.

De begane grond is te bereiken via interne trap souterrain en via trap aan de zijkant van het pand. Een overdekt portaal met de voordeur geeft toegang tot de hal met toilet, bergkast en deur naar souterrain. Ruime woonkamer ( 6.51 x 5.30/3.85 m) met natuurstenen vloer en houthaard en de aangrenzende eetkamer ( 5.85 x 2.87 m) met schuifpui, welke toegang geeft tot het overdekte terras aan de achterzijde en via pad zijgevel nog op een terras aan de voorzijde van de woning . Beide geven een mooi uitzicht over de omringende natuur. De keuken ( 3.54 x 2.91 m) is te bereiken via de eetkamer en de gang en is voorzien van een keuken in hoek opstelling met de volgende apparatuur, 5 pits gascomfort, afzuigkap, combi-oven magnetron, vaatwasser en koelkast.
Via de centrale hal is tevens de slaapvleugel te bereiken met de twee slaapkamers ( 4.36 x 3.74 en 3.52 x 2.65 m) en de werkkamer ( 3.37 x 2.77 m) met de opstelling van wasmachine en droger. De badkamer ( 3.62 x 1. 66 m) is voorzien van een separate inloopdouche, ligbad, 2e toilet (duo-bloc) en wastafel met spiegel en verlichting.
De tuin is te bereiken via souterrain, pad zijkant woning en via grote slaapkamer en schuifpui eetkamer. De tuin heeft een vrij gelegen stenen buiten patio met open haard.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1965
Woonoppervlakte: 135 m2
Overige inpandig ruimte: 108 m2
Perceel oppervlakte: 1285 m2
Inhoud woning: 765 m3

Locatie

6367HA

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!