Benzenrade 24, Heerlen

€140.000k.k. · Woonhuis · Verkocht
Verkocht

Beschrijving

Op een van de mooiste locaties in het landelijk en rustig gelegen Benzenrade, te koop een vrijstaande woning met zeer grote vakwerkschuur die mogelijkheden bied. De woning is zo wel van binnen als van buiten goed onderhouden.

De woning ligt op een prachtige locatie aan een pleintje met kapel en heeft een vrij uitzicht over de groene omgeving. De bebouwing in het gehucht Benzenrade is zeer divers, maar heeft wel altijd een landelijke uitstraling. Benzenrade ligt ten midden van een uitgestrekt wandelgebied.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Entree/hal met trap naar verdieping en deur naar woonkamer (5.78 x 3.93m) en keuken (4.75 x 3.44m) met modern keukenopstelling met voldoende kastruimte en de volgende apparatuur, 4 pits keramisch kookplaat, elektrische oven, afzuigkap en koelkast. Via deur keuken heeft men toegang tot de gewelfde kelder (5.52 x 3.03m) met de aansluitingen voor wasmachine en droger.

Overloop met toegang tot drie slaapkamers:
Slaapkamer 1: 3.50 x 3.40m.
Slaapkamer 2: 3.40 x 3.40m.
Slaapkamer 3: 2.65 x 2.57m.
Betegelde douche-ruimte ( 1.54 x 1.09m) en separaat toiletruimte ( 154 x 0.87m).

Via luik met vlizotrap op overloop heeft men toegang tot de vliering met authentieke balken en de opstelling van den CV ( Intergas VR ketel) en de badgeiser (Junker).

Vakwerkschuur:
Naast de woning ligt een zeer ruime schuur met een mooie authentieke balkenstructuur en mooie eiken dakspanten. Het begane grond oppervlakte van de schuur bestaat uit twee ruimtes en is totaal groot 7.28 x 4.91. De verdieping, te bereiken via vaste trap, is van dezelfde grote en heeft een nok hoogte van 3.20m. Aan de schuur is een garage vastgebouw, met een dak in het verlengde van de schuur en heeft een oppervlak van 7.55 x 6.40. Hier is tevens een tweede toilet gerealiseerd.

Bijzonderheden:
De woning is voorzien van grotendeels hardhouten kozijnen.
CV installatie VR (Intergas eigendom).

Perceeloppervlakte: 180 m2
Woonoppervlakte: 85 m2 (excl. kelder 17m2)
Inhoud woning: 344 m3
Inhoud vakwerkschuur: 327m3
Bouwjaar: circa 1900

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor

Locatie

Benzenrade 24, Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!