Amsterdamstraat 44, Heerlen

€140.000K.K. · Woonhuis · Verkocht
Verkocht onder voorbehoud

Beschrijving

Ruime te moderniseren tussenwoning gelegen op een rustige en kindvriendelijke omgeving, op loopafstand van het centrum van Heerlen.

De woning is gelegen in de wijk Schaesbergerveld. De woning is goed bereikbaar. Supermarkt, trein/bus station op loopafstand. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden. De woning heeft een volledig omsloten tuin met achter-ingang. De woning heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rondom rolluiken..

Contact opnemen

Indeling

De woning is volledig onderkelderd en is via deur hal en trap/deur achterzijde woning bereikbaar. Heeft een hoogte van 1.85 m en is 6.96 x 5.60m groot. Hier is de opstelling van de wasmachine en de badgeiser.

Voortuin met pad naar voordeur. Entree/ hal met meterkast en toilet met duo-bloc en fonteintje en trap naar verdieping.
Woonkamer ( 6.90 x 3.64 m) met aanbouw ( 4.40 x 3.61 m), schuifpui met elektrische rolluiken naar terras en tuin. De half-open keuken ( 2,96 x 2.75 m) heeft een eenvoudig keukenblok met 4 pits gascomfort afzuigkap, koelkast en muurkast.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 3.67 x 3.06, 3.78 x 2.72 en 2.75 x 2.75 m). De badkamer ( 1.79 x 1.04 ) is voorzien van een douche en wastafel met spiegel.
De vliering is te bereiken via trap in kast van een van de slaapkamers..

Bijzonderheden ;

Bouwjaar: 1951
Perceel: 215 m2
Inhoud: 404 m3
Woonopp: 94 m2
Overige inpandige ruimte: 39 m2
De woning heeft geen cv, maar wordt verwarmd met kachels

Locatie

6415 BZ Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!