Agaatstraat 7, Heerlen

€139.000k.k. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie ruime goed onderhouden halfvrijstaande woning op groot perceel van 355 m2, met voor- en achtertuin gelegen in een kindvriendelijke straat in de wijk “Musschemig” in Heerlen Noord.

De woning is grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd en is nagenoeg instap klaar. De brede en diepe tuin met oprit naast de woning, biedt de mogelijkheid tot het bouwen van een garage. De tuin is gericht op het zuiden en is dus uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. School voor basis-onderwijs op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.

Contact opnemen

Indeling

Bestaande uit een kleine provisie kelder (3.90 x 1.80m) met witgoedaansluitingen en de opstelling van de Nefit HR combiketel, bouwjaar 2004.

Voor- en zij tuin naar entree. Entree/hal met lamellenparket en trap naar verdieping, toilet met hangcloset en volledig betegeld. Woonkamer met houtkachel en open keuken (7.00 x 5.60/3.68m) De keuken is voorzien van een modern keukenblok met elektrische kookplaat en oven, afzuigkap en koelkast. Deur keuken geeft toegang tot de tuin met terras en de stenen tuinberging.

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers van respectievelijk 3.67 x 3.06 m, 382 x 2.70 m en 2.77 x 2.77 m. Badkamer (1.80 x 1.08m) met douche en vaste wastafel.

Zolderverdieping te bereiken via vlizotrap. Dak is volledig beschoten met vloerplanken en heeft een nieuw "unidek" dak (isolatie). De zoldervloer is niet begaanbaar, wel is er een velux dakraam geplaatst voor daglicht.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: ca. 1955
Woon opp: 78 m2
Inhoud woning: 302 m3
Perceel opp: 355m2
Grotendeels kunststofkozijnen met dubbele beglazing.
Rondom voorzien van rolluiken.
Meterkast en elektrische installatie is vernieuwd met aardlekschakelaars.
Op diverse plaatsen halogeen spots ingebouwd.
De gehele begane grond voorzien van lamellenparket.

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming.
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Locatie

6412 SX Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!