Uw makelaar in het Heuvelland

Makelaar van koopwoningen in het heuvelland Leon KnopsWilt u een huis in het heuvelland aankopen of verkopen, huren of verhuren of wilt u enkel advies? U kunt altijd bij mij terecht.

Het aantal koopwoningen in het heuvelland kan nog al overweldigend zijn. U zoekt dan ook een makelaar die u kan helpen met het vinden van de juiste woning. Dankzij mijn ruime ervaring en een zeer gedegen expertise kan ik u begeleiden in uw gehele traject, van een eerste oriëntatie tot en met het moment van het overdragen van de sleutel.

Ook kan ik u in contact brengen met gerenommeerde hypotheekadviseurs, bouwkundige experts en/of andere experts in het Zuid-Limburgse heuvelland die u nodig kunt hebben.

Ik ben meer dan slechts uw makelaar die u helpt bij de onderhandelingen en de wettelijke checks uitvoert. Ik wil uw sparringpartner zijn met de toegevoegde waarde om voor u uw ideale woning in het heuvelland te vinden. Of dat nu een week duurt of een jaar. Ik houd mij dan ook niet aan ‘kantoortijden’, en sta op ieder moment voor u klaar.

Daarnaast kan ik u als verkoopmakelaar helpen bij de verkoop van uw woning. Uiteraard tegen een zo gunstig mogelijke prijs.

Bent u op zoek naar een taxateur? Als Register Makelaar Taxateur (RMT) ben ik ingeschreven in het register van SCVM en NRVT. SCVM is het register van Register Makelaars en NRVT is het register van de Register Taxateurs, waardoor de klant kan zien dat hij te maken heeft met een opgeleide en vakbekwame makelaar/taxateur.

Dienstverlening

U kunt bij mij terecht voor:

Contact opnemen

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier of via info@leonmakelaar.nl.

 

Makelaar Heuvelland - Contact opnemen