Wannerplein 56, Heerlen

€85.000k.k. · Appartement · Verkocht
Verkocht

Beschrijving

Goedkoper dan huren. Netto maandlast € 318. Mooi ruim appartement met woonkamer met balkon en open keuken, gelegen op de bovenste verdieping. Twee slaapkamers en moderne badkamer met douche. Gelegen op de derde verdieping en direct beschikbaar.

Door de ligging op de bovenste verdieping is het een mooi rustig en zonnig appartement met uitzicht op de markt. Het appartement is instap klaar en is gelegen in hart van het winkelcentrum van Heerlerheide. Alle voorzieningen zoals winkels ( o.a Kruidvat, Xenox , drie supermarkten) en diverse openbare voorzieningen zijn in de directe nabijheid van het wooncomplex waarin het appartement is gelegen. Het complex is goed onderhouden, heeft twee huismeesters, een lift en een gezonde VVE.

Contact opnemen

Indeling

Gezamenlijk afsluitbare fietsenstalling.

Gemeenschappelijke entree met bellen tableau, intercom en en lift installatie.

3e verdieping:
Hal met meterkast en eigen berging (1.48 x 3.85m) op de 2e verdieping. Appartement is gelegen op de derde verdieping. Entree/hal met toilet en garderobe en technische ruimte met de CV ketel ( eigendom Bwj 2007) en bergkast. Via de hal/gang zijn alle vertrekken te bereiken.
Mooie lichte woonkamer ( 6.80 x 4.60 m) met toegang tot het ruime balkon, half open keuken met een keukenblok in hoek opstelling met de volgende apparatuur: 4 pits gas kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel- vrieskast en oven. Twee slaapkamers (4.50 x 2.70 en 3.21 x 1.79 m). Moderne geheel betegelde badkamer met douche , vaste wastafel met badkamermeubel en verlichting, aansluiting voor wasmachine.

Het gehele appartement is voorzien van een kwalitatieve mooie laminaatvloer.
Het appartement is per direct beschikbaar en is eventueel over te nemen met groot deel van de inboedel.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1981
Woonoppervlakte : 64 m2
Balkon : 5 m2
Berging : 6 m2

Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
Maandelijkse bijdrage V.v.E. bedraagt ca. €137,- per maand

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor

Locatie

6413 ET Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!