De Thun 13, Heerlen

· Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

In het mooie dorp Welten gelegen tussenwoning met inpandige garage. Woning is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Woning is instap klaar.

De woning heeft een verrassend ruime indeling . De achterzijde van de woning is voorzien van een kunststof gevelbekleding met kunststof kozijnen en deuren met dubbele beglazing. Keuken, toilet, badkamer, meterkast, trap en vloeren zijn vernieuwd. Tevens is er afgelopen jaar nog een nieuwe HR combi cv ketel (huur) geplaatst.

De woning is gelegen in de wijk Welten aan de rand van Heerlen, met een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie wandel- en natuurgebieden.

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87 m) met de opstelling van wasmachine en droger. Via tweede hal toegang tot een separate berging/voorraadkast, waar tevens de cv installatie ( Remeha Avanta HR combiketel 2017) is geplaatst. Toilet met hangcloset en fonteintje. Slaap/hobbykamer (4.34 x 3.05 m) met eigen douche en badkamermeubel met wasbak, spiegel en verlichting.

Zonnige woonkamer (7.55 x 4.34 m) en een separate eetkeuken ( 4.34 x 3.05 m) met keuken in hoekopstelling met de volgende apparatuur, 4 pits keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Via deur keuken toegang tot de op het zuiden gelegen tuin met terras. De tuin heeft een achteringang en is gelegen aan een groenvoorziening.

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 5.30 x 2.10 en 4.15 x 2.17 m).
Badkamer (2.18 x 2.36 m) met ligbad, douche, 2e toilet (hangcloset) en badkamermeubel met wasbak, spiegel en verlichting.

Woning is van binnen en buiten gerenoveerd en gemoderniseerd.

Bouwjaar: 1976
Woonoppervlak: 148 m2
Inhoud: 379 m3
Perceel: 135 m2

Locatie

De Thun 13, Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!