Schaesbergerstraat 130, Kerkrade

€169.000k.k. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een centrale woonlocatie gelegen tussenwoning met tuin en vrijstaande garage, welke is gelegen aan de achterzijde van de woning en tevens via de tuin bereikbaar is.

De woning heeft een verrassend ruime indeling door de extra 2e verdieping met dakterras, waar in de late avonduren nog heerlijk verpozen is. De woning is recent voorzien van een mooie nieuwe houtstructuur vloer en nieuwe spuit stuc op muren en plafonds van de gehele begane grond verdieping. Heeft tevens een moderne keukenopstelling in hoogglans wit met Siemens apparatuur.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Kleine voortuin. Entree, hal met toilet en fonteintje, moderne meterkast. Deur naar ruime lichte woonkamer ( 5.84 x 5.40 m) met mooie nieuwe vloer en open keuken (3.37 x 3.05 m) met modern keukenblok met de volgende apparatuur, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven magnetron, vaatwasser en granieten blad. Deur woonkamer geeft toegang tot het terras en de tuin. Via tuin is ook de achter de woning gelegen garage ( 5.79 x 3.00 m) te bereiken.

Te bereiken via open trap in woonkamer overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 5.37 x 3.31 m, 3.31 x 3.05 m en 3.30 x 2.00 m) en de badkamer ( 2.54 x 2.15 m) met ligbad, aparte douche, 2e toilet (hangcloset) en badkamermeubel met wastafel, spiegel en verlichting.

Deze is te bereiken via een vaste trap. Hier is de vierde slaapkamer ( 5.56 x 3.18 m) met toegang tot het ruime dakterras ( 3.28 x 2.31 m). Tevens is hier een aparte ruimte voor de opstelling van de wasmachine en droger en de CV (Agpo HR combiketel,bouwjaar 2003, eigendom).

Bijzonderheden:
Pand is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Deze zijn afgelopen jaar door professioneel schildersbedrijf voorzien van een nieuwe duurzame afwerking.
1e Verdieping heeft rolluiken.

Bouwjaar: 2003
Inhoud: 345 m3 (excl garage 46m3 )
Woonoppervlakte: 113 m2
Perceel: 128 m2

Locatie

6467 EE Kerkrade, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!