Retersbekerweg 79 , Klimmen

€400.000K.K. · Woonhuis · Te Koop

Beschrijving

Op een mooie landelijke locatie gelegen geschakelde woning met diverse opstallen en een zeer groot perceel met prachtig vergezicht.

VOOR HET MET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING, EEN MAIL STUREN MET UW GEGEVENS NAAR: info@leonmakelaar.nl

AFSPRAKEN VOOR BEZICHTIGING WORDEN VAN AF WEEK 17 INGEPLAND

 

Contact opnemen

Indeling

HOOFDWONING:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet met duo-bloc en fonteintje en trap naar verdieping. Ruime woonkamer ( 7.82 x 7.25/4.55 m ) met schuifpui naar terras/tuin. Eetkeuken ( 6.15 x 3.56 m ) met keukenopstelling met de volgende apparatuur, 5 pits Boretti gas kookplaat, elektrische oven, combi-oven magnetron en afzuigkap. Deur keuken naar terras/tuin. Via centrale hal is de badkamer ( 3.51 x 1.81 m ) met open kleedruimte ( 3.50 x 2.20 m) met de wasmachine aansluiting te bereiken. De gehele beneden verdieping is voorzien van en natuurstenen vloer met vloerverwarming.
De woning heeft kunststof kozijnen met HR ++ beglazing.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 6.71 x 4.60 m met airco, 7.28 x 3.48 en 3.41 x 2.86 m). Tevens is er nog een ruimte die nu in gebruik is als technische ruimte ( 4.52 x 2.16 m) met de opstelling van de cv. Er zijn reeds voorzieningen getroffen voor het realiseren van een badkamer op deze verdieping.

BIJGEBOUW:
Betreft een in Kunrader steen opgetrokken klein gebouw ( circa 61 m2), welk mogelijkheden biedt als gastenruimte of kantoor/werkplaats. De ruimte is voorzien van een keukenblok en natuurstenen vloer Alle kozijnen zijn van kunststof met HR ++ beglazing. Achter deze ruimte ligt nog een af te werken zwembad en een poolhuis, welke is voorzien van een deel van de technische installatie van het zwembad, de meterkast met gasmeter. toilet met hangcloset en de voorbereidingen voor een douche.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1965
Perceel: circa 3600 m2
Woonoppervlak hoofdgebouw: 175 m2
Inhoud hoofdgebouw; circa 488m3
Woonoppervlak bijgebouw: 61 m2
Inhoud bijgebouw; 183m3

Locatie

6343 PJ Klimmen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!