Rector Thomasstraat 8, Kerkrade

€239.000K.K. · Woonhuis

Beschrijving

Op een mooie locatie in het centrum van Haanrade (Kerkrade) gelegen 2-onder-1-kapwoning met berging en ruime eigen parkeerplaats voor meerdere auto’s.

School voor basis-onderwijs en openbaar busvervoer op loopafstand. Ruim winkelaanbod in de naast gelegen wijk en in het centrum van Kerkrade.

Contact opnemen

Indeling

Voortuin met naast de woning gelegen parkeerplaats en berging met ingang voorzijde
Entree/hal met meterkast, toilet met hangcloset en fonteintje en trap naar verdieping. Deur naar woon- en eetkamer ( 9.86 x 5.18/3.00 m) en de half-open keuken( 2.42 x 2.18 m), welke is voorzien van de volgende apparatuur, 4 pits inductie kookplaat. afzuigkap, vaatwasser, combi-oven magnetron en koelkast. Deur keuken geeft toegang tot de zeer ruime tuinkamer ( 6.63 x 3.76 m) met glazen schuifpui naar terras en tuin. Tevens is hier de achter-ingang naar de berging ( 2,99 x 3.56/1.85 m).

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 5.19 x 4.36/3.35, 3.18 x 2.44 en 3.58 x 1.93 m). Op de overloop is een ruimte, waar eventueel een separaat toilet gerealiseerd kan worden. De badkamer ( 2.77 x 1.92 m) met douche en wastafel met spiegel en verlichting. Trap naar 2e verdieping.

Ruime zolderverdieping met een nok hoogte van 3.43 en raam in zijgevel. Hier kan eventueel een vierde slaapkamer gerealiseerd worden. Teven is hier de opstelling van de wasmachine en de cv (Intergas HR combiketel 2011 eigendom)

Woonoppervlakte: 128 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 25 m2
Externe berging: 8 m2
Inhoud woning: 445 m3
Perceel: 193 m2
Bouwjaar: 2011

Locatie

6464 CS Kerkrade, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!