Oogstweg 40, Heerlen

€199.500K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie hoekwoning met aanbouw en garage, gelegen in de wijk Heerlerbaan.

De woning is sedert 2010 grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. Aan de achterzijde is een aanbouw gerealiseerd, de keuken inclusief apparatuur is vernieuwd en op de 2e verdieping is een grote dakkapel geplaatst, waardoor er hier een ruime leef/slaapkamer is bij gekomen. De woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing en nagenoeg rondom rolluiken.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Grote voortuin met pad naar voordeur. Entree/ hal met meterkast , toilet met hangcloset en fonteintje en trap naar verdieping.
Ruime woonkamer ( 7.65 x 5.16 m) met laminaatvloer en schuifpui naar terras en tuin. Half-open keuken ( 2.88 x 2.45 m) aan de voorzijde van de woning, voorzien van een moderne witte keukenopstelling met apparatenkast met een elektrische oven, een combi-oven magnetron en koelkast. Het hoekgedeelte is voorzien van een vaatwasser, 5 pit gascomfort, afzuigkap en rvs spoelbak en kraan.
Achter en naast de woning ligt een ruime tuin, welke volledig is betegeld, Een deel van het terras is overdekt met een overkapping voorzien van spots. Achter de woning ligt de garage (6.14 x 2.82 m) met elektrische poort en een ruime vliering.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.38 x 3.24, 3.48 x 2.64 en 2.49 x 2.47 m). De badkamer ( 2.89 x 1.85 m) is voorzien van een ligbad, separate douche, 2e toilet (hangcloset) en badkamermeubel met wasbak, spiegel en verlichting. Vaste trap naar 2e verdieping.

Ruime vierde slaapkamer ( 5.20 x 4.15 m) met een dakkapel over nagenoeg de gehele breedte. Hier is tevens de technische ruimte met de opstelling van de Hr combiketel ( bwj 2010 eigendom) en de aansluitingen voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden ;

Bouwjaar: 1987
Perceel: 250 m2
Inhoud: 350 m3
Woonopp: 117 m2
Garage: 17 m2

Locatie

Oogstweg 40, Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!