Meesstraat 1, Kerkrade

€185.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Monumentale en karakteristieke hoekwoning gelegen in de “Witte wijk” te Eygelshoven op een zeer ruim perceel.

Eygelshoven is centraal gelegen direct aan de nieuwe buitenring en basis-school en winkelvoorzieningen zijn op loopafstand. Eygelshoven staat bekend om de zaterdagse versmarkt.

Contact opnemen

Indeling

Souterrain:
Het pand is grotendeels onderkelderd en heeft een hoogte van 2.07m. De oppervlakte is 26 m2 en is via deur/trap hal te bereiken. Hier is tevens de opstelling van de wasmachine.

Begane grond:
Voortuin en zijtuin met mogelijkheden voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein.
Entree / hal met meterkast, trap naar verdieping en toilet met hangcloset en fonteintje.
Woonkamer ( 7.65 x 3.75 m) met eiken parketvloer.. De separate keuken ( 3.60 x 2.45 m) is voorzien van een recente vernieuwde keuken in U opstelling in mat grijs met de volgende apparatuur, 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en apparaten kast met elektrische oven, combi-oven magnetron, koelkast en vrieskast. Via buitendeur keuken is het binnen terras en tuin te bereiken. Direct aan binnenterras grenzen de twee bergingen ( 3.50 x 2.58 en 2.47 x 2.10 m) met vlieringen, welke diverse mogelijkheden bieden. De tuin is zeer ruim en verdeelt over twee niveau's en heeft een houten tuinhuis.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers ( 3.79 x 3.66 , 3.79 x 3.61 en 2.96 x 2.49 m ). De badkamer ( 1.50 x 1.08 m) is voorzien van een douche en wastafel met spiegel en verlichting. Trap naar 2e verdieping.

2e Verdieping:
Kleine overloop met toegang tot de 4e slaapkamer/werkkamer ( 3.00 x 2.76 m) met velux raam. Deur naar de technische ruimte met de opstelling van de cv en de WTW installatie.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1908,
perceel opp.: 450 m².
Inhoud woning: 341 m³
Woon opp.: 104 m²
Overige inpandige ruimte : 26 m2
Externe bergruimte: 14 m2
Houten kozijnen met dubbele beglazing.

De woning is een ‘Rijksmonument’ conform de Monumenten Wet 1988.

Locatie

6469 XJ Kerkrade, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!