Lodewijk van Deysselstraat 23, Kerkrade

€125.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een rustige locatie in de wijk Haanrade en aan de rand van het wandelgebied Berenbos, het Wormdal en nabij gelegen Abdij Rolduc, ligt deze verzorgde tussenwoning met parkeerplaats en bergingen. De wijk is verkeersluw en kindvriendelijke, met veel groen en heeft een dorps karakter.

Contact opnemen

Indeling

Via eigen oprit met prive parkeerplaats en berging (3.98 x 1.80 m.) is de entree van de woning.
Entree/hal met garderobe, toilet (duo-bloc) met fonteintje, meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer (5.34 x 5.19 m.) is gelegen aan de achterzijde en heeft direct tuincontact. De separate eetkeuken (3.38 x 3.13 m.) is voorzien van een moderne laminaatvloer. De keuken heeft een eenvoudig keukenblok met losse apparatuur, zoals koelkast en een 4 pits gasfornuis . De woonkamer heeft door de grote raampartijen veel lichtival en direct zicht op de tuin. Via de open trap in de woonkamer is de eerste verdieping te bereiken
Tuin:
De tuin ( ca. 5.50 x 8.00 m.) is aangelegd met een terrasgedeelte (2.50 m.) en grasveld.

Gesloten overloop met trapopgang naar tweede verdieping, drie slaapkamers (5.20 x 3.25 m, 3.52 x 2.56 m en3.52 x 2.56 m.), allen voorzien van een moderne laminaatvloer. Badkamer (2.53 x 1.82/1.60 m.), welke geheel is betegeld heeft een moderne inrichting en is voorzien van een douche, toilet (duo-bloc), badkamermeubel met wasbak, spiegel en verlichting.

Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Overloop met twee bergruimtes onder schuine kap waarvan een met de witgoed aansluitingen en een met de opstelling van de cv ketel (Nefit Ecomline HR uit 2001). Tevens is hier nog een ruime 4e slaapkamer (6.08 x 3.45 m.) met laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Perceelop.: 131 m²
- Woonopp.: 109 m²
- Inhoud: 360m³

- Houten kozijnen met dubbele en enkele beglazing.
- Begane grond en 1e verdieping zelfde laminaat uit 2015.
- Badkamer is vernieuwd in 2015.

Locatie

6464CV

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!