Haanraderweg 7, Kerkrade

€298.000K.K. · Woonhuis · Te Huur

Beschrijving

Bijzonder karakteristiek vrijstaande jaren dertig woning aan de rand van de wijk Haanrade, grenzend aan de natuurgebieden Carisborg, Wormdal en Berenbos.

Dit fraaie herenhuis is goed afgewerkt met onderhoudsvrije materialen en heeft een speelse indeling. De woning biedt een optimaal wooncomfort.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Drie kelderruimten, verdeeld in een provisiekelder van 6 m2, CV kelder 6 m2 en een wijnkelder van 3 m2.

Een zeer ruime oprit geschikt voor meerdere auto's. Entree, hal (3.70 x 3.00/2.50) met geheel betegelde toiletruimte met fonteintje en een ruime garderobe (2.70 x 1.30). Woonkamer en suite, groot 65m2, voorzien van een parketvloer, openhaard partij met allesbrander, mooie erker en een grote schuifpui naar de tuin. Van uit de woonkamer middels schuifdeuren (en suite) toegang tot de eetkamer (5.40 x 3.50). Separate keuken (4.60 x 3.00) voorzien van luxe keukenopstelling met granieten werkblad inclusief de volgende apparatuur, grill, afzuigkap en koelkast. De bijkeuken (5.00 x 1.70) is voorzien van een tweede keukenopstelling, inclusief apparatuur. Middels de bijkeuken en/of woonkamer heeft men toegang tot de onderhoudsvrije ruime tuin met overdekt terras (45 m2), wat is af te sluiten met een flexibel zeil. Inpandig bereikbare zeer ruime garage (9,50 x 5.60/4.20) voorzien van elektrisch bedienbare sectionaal poort en een kantelpoort met loopdeur aan de achterzijde.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 3.70 x 3.10, 4.25 x 3.60 en 5.45 x 3.50) allen voorzien van een mooie parketvloer. Luxe badkamer ( 3.00 x 2.40) met hoek ligbad met whirlpool, aparte douche, wastafel met spiegel en verlichting en 2e toilet (hangcloset).

Ruime bergzolder van circa 30 m2

Pand is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Gedeeltelijk elektrisch bedienbare rolluiken.
Onderhoudstoestand is goed.

Aanvaarding per direct.

Bouwjaar: 1938
Inhoud: 800 m3
Woonoppervlakte: 220 m2
Perceel: 563 m2

Locatie

6464 CM Kerkrade, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!