Bulkemsbroek 23, Simpelveld

€425.000K.K. · Woonhuis · Te Koop

Beschrijving

Geschakeld “Herenhuis” met grote tuin op twee niveau’s gelegen in het idyllische gehucht Bulkemsbroek.

De woning is gelegen in een van de velen kleine gehuchten die Zuid-Limburg rijk is. Ondanks de zeer landelijke locatie is het pand toch gunstig gelegen t.o.v. de omliggende plaatsen als Simpelveld en Eys/Wittem. Ook goede verbindingen met de steden Heerlen en Maastricht. De woning is de laatste tien jaar volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en biedt u de mogelijkheid tot “romantisch wonen” op een zeer prettige en rustige woonomgeving. De wandel- en natuurgebieden liggen letterlijk om de hoek. De buitenzijde voldoet aan de huidige wooneisen. De muren en het dak zijn geïsoleerd en alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De grote tuin met verschillende niveau’s, heeft op het hoogste niveau nog twee mooie houten chalets met een prachtig uitzicht op het Limburgs landschap en het miljoenenlijntje en geeft de bewoners optimale privacy.

Contact opnemen

Indeling

Ruime vrijstaande garage met liefst een breedte van 4.55m.
Mooie inpandige voortuin met zitgelegenheid en pad naar zij-ingang.
Voordeur met entree/ hal met meterkast en bergkast. Woonkamer (5.72 x 4.56m) met vrij uitzicht over de landerijen. Separate eetkeuken (3.37 x 3.05m) met de volgende apparatuur, 4 pits keramische kookplaat, combi-oven magnetron, warmhoudlade, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Via kleine tussenhal is de eetkamer (5.93 x 2.45m) met natuurstenen muur te bereiken. In de tussenhal bevinden zich tevens het toilet met hang-closet en fonteintje en de mooie trap naar verdieping en is de deur naar de naast de woning gelegen patio tuin met trap naar de hoger gelegen grote tuin met twee houten chalets, waarvan eentje is voorzien van een woonkamer met keuken en douche- en wasgelegenheid.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.58 x 4.15, 4.66 x 2.05 en 3.93 x 3.93m). Badkamer ( 4.66 x 2.04m) ) met separate douche, ligbad en badkamermeubel met wastafel, spiegel en verlichting en het 2e toilet (duobloc). Op de zeer ruime overloop is plaats voor het inrichten van een bibliotheek.

Bouwjaar: ca. 1900
Perceel: 1120 m2
Inhoud: 503 m3
Woonopp: 148m2
Garage: 26 m2

Locatie

6369 XZ Simpelveld, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!