Finefrau 77, Kerkrade

€209.000K.K. · Woonhuis · Te Koop

Beschrijving

In een verkeersluwe wijk kunnen wij u deze mooie vrijstaande semi-bungalow aanbieden. De bungalow is degelijk gebouwd en goed onderhouden. Gelegen in de wijk Nulland (Kerkrade Oost) nabij de Duitse grens.

De woning is modern en strak afgewerkt, heeft een mooie moderne badkamer en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en grotendeels v.v. rolluiken.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

De achter de woning gelegen garage is bereikbaar via de zijstraat.

Entree / hal ( 1,57 x 3,65) met marmeren tegelvloer, meterkast, modern toilet en trapopgang naar 1e verdieping. De HR ketel ( huur) is in een kast in het trappenhuis geplaatst. Via de centrale hal zijn alle ruimtes te bereiken. Woonkamer ( 7,75 x 3,29/4,00) met dubbele openslaande deuren naar serre. Keuken (2,42 x 2,12) v.v. een moderne keukeninstallatie ( merk M-system) in U opstelling met de navolgende apparatuur, gascomfort met wokbrander, elektrische oven, afzuigkap en koelkast en diverse opbergruimtes. Via de woonkamer met lamellen parket is nog een ruime serre te bereiken, met televisie aansluiting en koud en warm water aansluiting. Een schuifpui en tuindeur geeft toegang tot het terras. Het terras is tevens via een achteringang bereikbaar. De badkamer ( 2,20 x 4,10) is voorzien van een ligbad, douchecabine met massage “koppen”, 2e toilet en badkamermeubel met dubbele wastafels, spiegel en verlichting. Tevens zijn hier ook de witgoed aansluitingen. Op de begane grond verdieping is tevens een grote slaapkamer ( 5,70 x 3,17) met tegelvloer en toegang tot de serre.

Bereikbaar via een vaste trap alwaar twee grote zolderruimtes die geschikt zijn om te gebruiken als slaapkamer, waarvan een met warm/koud water aansluiting.

Bouwjaar: 1983
Inhoud: 414 m3
Woonopp: 120 m2
Perceel opp.: 200 m²
Kozijnen zijn van kunststof met dubbele beglazing.
Grotendeels rolluiken.
Nieuwe garagepoort.

Inhoud woning: 414 m³ , woonopp. : 120 m²

Locatie

6462 HS Kerkrade, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!