Eyserheide 6, Eys

€475.000K.K. · Woonhuis · Te Koop

Beschrijving

Verkocht onder voorbehoud.

Vrijstaand “Herenhuis” met grote tuin gelegen in het idyllische gehucht Eyserheide, te midden van landerijen en wijngaarden.

De woning is gelegen in een van de mooiste kleine gehuchten die Zuid-Limburg rijk is. Ondanks de zeer landelijke locatie is het pand toch gunstig gelegen t.o.v. de omliggende steden als Heerlen en Maastricht. De woning is de laatste twee jaar volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en biedt voldoende mogelijkheden om uw woonwensen in te vullen. De buitenzijde voldoet aan de huidige wooneisen. Alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Van binnen is de woning aangepast aan de huidige wooneisen met behoud van diverse stijl elementen.
De grote tuin, welke ook aan de achterkant bereikbaar is, geeft de bewoners optimale privacy.

Contact opnemen

Indeling

Te bereiken via deur hal. Het souterrain is verdeeld in vier kelderruimtes ( 14.00 x 3.96 m )

Voortuin met pad naar voordeur en ruime oprit naar de naast de woning gelegen vrijstaande garage.
Entree/ hal met authentieke tegelvloer, de meterkast en het toilet met hang-closet en fonteintje en de mooie houten trap naar verdieping.
Ruime woonkamer (7.95 x 5.73 m) met houtkachel en mooie houten vloer. De separate leefkeuken ( 4.10 x 4.02 m ) beschikt over een keuken in hoek opstelling met de volgende apparatuur, 6 pits gascomfort (Boretti) met elektrische oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Deur naar bijkeuken met de opstelling van de HR combi cv ketel en de aansluitingen voor wasmachine en droger. Deur naar terras en tuin. De tuin is verdeeld in diverse compartimenten en heeft naast de garage ook nog een riante buitenkeuken.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.10 x 4.10, 4.92 x 2.69 en 4.40 x 2.90 m). Badkamer ( 3.00 x 2.81 m) met vloerverwarming, separate inloop douche, ligbad en wastafel met spiegel en 2e toilet (hangcloset). Op de zeer ruime overloop is plaats voor het inrichten van een werkplek of het plaatsen van diverse kasten. Vaste trap naar 2e verdieping.

Hier is afgelopen jaar een zeer ruime lichte slaapkamer (twee velux dakramen) met badkamer en suite gerealiseerd. De badkamer beschikt over een vrijstaand bad, een zeer ruime inloopdouche, hangcloset en wastafel met spiegel en verlichting, diverse bergruimtes. Tevens is op deze verdieping nog een separate ruimte om een werkplek in te vullen.

Bouwjaar: 1946
Perceel: 862 m2
Inhoud: 687 m3
Woonopp: 184 m2
Overige inpandige ruimte: 56 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 19 m2
Garage: 17 m2

Locatie

6287 NC Eys, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!